Helemaal niks mis met tweedehands vorkheftrucks!

Tweedehands vorkheftrucks

Als transportbedrijf ben je vaak torenhoge kosten kwijt aan materiaal om mee te werken, zoals bijvoorbeeld de vorkheftrucks in de magazijnen. Hoe mooi zou het zijn als je als bedrijf die kosten omlaag zou kunnen brengen? Hoe dan? hoor ik je nu denken.
Nou, door een tweedehands vorkheftruck aan te schaffen. Want er is helemaal niks mis met tweedehands vorkheftrucks!

Voordelen tweedehands vorkheftrucks

Allereerst is het natuurlijk erg duurzaam om een vorkheftruck tweedehands aan te schaffen. Goed voor het milieu en goed voor het ‘groene’ imago van je bedrijf.
Het grote voordeel van dit materiaal tweedehands aanschaffen is dat de prijs een stuk lager ligt dan de nieuwwaarde, omdat de overheadkosten zoals de afschrijving van het materiaal ook ook een stuk lager zijn dan bij een nieuwe vorkheftruck.
Verder zit er ook een uitstekende garantie op de pre-owned vorkheftrucks en de verzekeringspremie ligt ook een stuk lager dan bij een nieuwe vorkheftruck, omdat reparaties doorgaans duurder zijn bij nieuwere modellen dan bij oudere modellen.
Verder worden tweedehandsmachines altijd goed nagekeken op mankementen, dus het materiaal is veilig en je krijgt er ook garantie op. De verkopende partij heeft hierdoor ook een uitstekende kennis over de conditie van de vorkheftrucks.
Het tweedehands kopen van vorkheftrucks is ook een betere optie dan het leasen van een nieuwe, omdat je met kopen de eigenaar bent van het materiaal en dus geen maandelijkse kosten kwijt bent aan de lease.
Tweedehands materiaal is ook altijd uit voorraad leverbaar, dus geen lange levertijden meer!

Ben je overtuigd?

We hebben laten zien dat er dus een heleboel voordelen aan de aanschaf van tweedehands materiaal zit. Ben je overtuigd? Doe dan je bedrijf een plezier en bestel je vorkheftrucks voortaan tweedehands. Want er is helemaal niks mis met tweedehands! Misschien is het zelfs wel beter!