R&R trouwauto's

Een mooie trouwauto is de kers op de taart!

Op jullie trouwdag is voor de vrouw de jurk het belangrijkste, maar voor de man is een mooie trouwauto natuurlijk wat het hele festijn afmaakt. En op de meest speciale dag van je leven wil je natuurlijk ook een hele speciale auto. Als je alles al hebt geregeld, maar nog steeds met de handen in het haar zit over wat is nou de beste keuze als het aankomt op vervoer naar de trouwlocatie, lees dan gauw verder.

Moderne bruiloft

Ben jij een persoon die de laatste trends volgt en is ook je bruiloft helemaal on trend? Dan kan een snelle, nieuwe sportauto als trouwauto niet ontbreken. Denk niet dat een trouwauto altijd een witte oldtimer hoeft te zijn. Een cabrio, een Tesla, een Porsche: alles kan en niks is te gek! Je trouwt tenslotte toch maar één keer? Wel even aan je verloofde vragen of zijn het ermee eens is, want het is natuurlijk wel jullie gezamenlijke dag.

Klassiek wit

Of wil je het wel klassiek aanpakken? Als je toch liever een een klassieke, sprookjesachtige bruiloft wil, dan is de beste keuze een witte, vintage bruidsauto. Dit soort auto is een om een reden een cliché geworden, omdat ie eigenlijk gewoon heel stijlvol is! Je bruiloft zal onvergetelijk zijn als je met je prachtige vrouw aan je zijde in een prachtige, witte vintage Ford Mustang convertible aan komt rijden. Succes gegarandeerd!

Ga je trouwen in de buurt van Nijmegen en ben je op zoek naar een mooie, vintage trouwauto? Dan zit je bij R&R trouwauto’s aan het goede adres. Ze hebben allerlei soorten witte, klassieke trouwauto’s: van Jaguars tot Daimlers. Daarnaast kan je ook kiezen uit allerlei accessoires die jouw trouwauto helemaal afmaken. Neem meer informatie eens een kijkje op de website van R&R trouwauto’s.