Slimmer dan slim, de nieuwe Smart #1

De voordelen van elektrische auto’s zijn inmiddels wel bekend. Deze auto’s zijn natuurlijk schoner, stiller en hebben een lager brandstofverbruik. Maar wat als je deze voordelen combineert met de slimme technologie van de Smart #1? Dan krijg je een auto die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook nog eens slim en handig in gebruik. In dit artikel zoomen we in op de voordelen van de nieuwe elektrisch Smart #1.

Milieuvriendelijk en efficiënt

Elektrische auto’s zijn veel milieuvriendelijker dan auto’s die op fossiele brandstoffen rijden. Ze stoten geen schadelijke stoffen uit en dragen daarom bij aan een schonere lucht en een gezondere leefomgeving. Bovendien zijn elektrische auto’s efficiënter in het gebruik van energie dan auto’s die op benzine of diesel rijden. Een elektrische auto kan namelijk tot wel 90% van de energie omzetten in beweging, terwijl een auto op benzine of diesel vaak niet verder komt dan 30%. Wil wil dit nou niet?

 

Elektrische auto’s zijn dus een slimme keus, maar wat maakt de Smart #1 dan extra slim? Om te beginnen heeft de Smart #1 een bereik van ruim 400 kilometer. Dit betekent dat je met een volle accu ruim voldoende kilometers kunt afleggen voor dagelijks gebruik en zelfs voor een vakantie kom je een heel eind op weg.

Bovendien is de Smart #1 snel op te laden. Met een smart chart@street is de accu binnen 30 minuten weer voor 80% opgeladen.

Slimme technologie

Maar de Smart #1 is niet alleen milieuvriendelijk en efficiënt, hij is ook nog eens slim en handig in gebruik en heeft een prachtig design. Zo heeft de Smart #1 een groot aantal slimme features die het rijden nog gemakkelijker maken. Een voorbeeld daarvan is de Hello smart app, deze app toont gedetailleerde, real time voertuiginformatie zoals actieradius, accustatus, locatie en bandenspanning, zodat je die overal in de gaten kunt houden.

 

Ook heeft de Smart #1 een intelligente navigatie. Met realtime verkeersupdates en je eigen AI-spraakassistent. Past helemaal bij de moderne look van de auto.

Compact en wendbaar

De Smart #1 is niet alleen slim, maar net als de eerdere Smart modellen, ook nog eens lekker compact en wendbaar. Dit maakt hem ideaal voor stedelijk gebruik. De auto is gemakkelijk te parkeren en kan zelfs dwars op de weg worden geparkeerd. Bovendien heeft de Smart #1 een zeer kleine draaicirkel van slechts 6,95 meter. Hierdoor kun je gemakkelijk manoeuvreren in drukke stadsstraten en smalle steegjes.

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x