De drie lakkleuren van Bentley die je moet kennen

In de moderne autowereld lijken de ontwerpen van verschillende autofabrikanten steeds meer op elkaar. Het kiezen van een unieke lakkleur is dan ook een van de weinige manieren om echt op te vallen. Bentley staat al lang bekend om zijn exclusieve lakkleuren, die een essentieel onderdeel vormen van het onderscheidende karakter van elke auto. De exterieurkleur van een Bentley is niet alleen bepalend voor de uitstraling, maar versterkt ook de persoonlijkheid van de auto. De lentezon laat deze unieke lakkleuren nog meer tot hun recht komen, dit is het perfecte moment om je mee te nemen in de meest elegante kleuren die Bentley te bieden heeft.

1. Dark Sapphire

De bovenstaande Bentley Continental New Convertible V8 is uitgevoerd in Dark Sapphire en is te bewonderen bij Bentley occasions bij PON Leusden. Dit is een lakkleur die op meerdere Bentley modellen uit te voeren is. Een lakkleur die volledig tot zijn recht komt als je cruisend door de polder van het voorjaar geniet. Deze diepblauwe tint straalt een onmiskenbare allure uit en roept beelden op van stijlvolle grandeur. Dark Sapphire verleent elke Bentley een onweerstaanbare elegantie en tijdloze schoonheid, waardoor het een populaire keuze is onder liefhebbers van luxe auto’s wereldwijd.

Dark sapphire lakkleur

2. Midnight Emerald

Terwijl elke liefhebber van luxe auto’s de iconische kleur British Racing Green kent, rijst de vraag: ben je bekend met Midnight Emerald? De bovenstaande Bentley Flying Spur is uitgevoerd in een van de meest betoverende exterieurkleuren van Bentley: Midnight Emerald. Deze diepe, weelderige groene tint straalt een tijdloze elegantie uit en roept beelden op van verfijnde luxe. Deze kleur voegt een vleugje mysterie toe aan elke Bentley, waarbij de auto’s zich onderscheiden met een unieke en opvallende uitstraling. Deze kleur is geïnspireerd door de duistere schoonheid van de nacht en combineert perfect met de kenmerkende stijlvolle ontwerpen van Bentley, waardoor een onmiskenbaar gevoel van prestige en exclusiviteit ontstaat. Met Midnight Emerald maakt Bentley een gedurfd statement en laat het zien dat luxueuze verfijning en subtiele allure hand in hand kunnen gaan, waardoor deze kleur een favoriet is onder liefhebbers van prestigieuze auto’s wereldwijd. Midnight Emerald is nog mooier als je deze in het echt ervaart bij Bentley Occasions bij PON Rotterdam.

Midnight emerald lakkleur

3. Cricket Ball Red

Een kleur die zowel als exterieur- als interieur kleur  te verkrijgen is Cricket Ball Red. Deze diepe, rijke rode tint roept associaties op met sportieve elegantie en verfijning. Cricket Ball Red voegt een onmiskenbaar vleugje passie en dynamiek toe aan elke Bentley, waardoor de auto’s zich onderscheiden van de massa en een krachtig statement maken op de weg. Deze gedurfde kleur combineert perfect met de strakke lijnen en gracieuze vormen van een Bentley, en zorgt voor een opvallende en toch verfijnde uitstraling die de aandacht trekt waar je ook naartoe gaat.

De naam “Cricket Ball Red” is niet toevallig gekozen; het rood is rechtstreeks verbonden met de cricketsport, die zijn oorsprong vindt in Engeland. Een leuk feitje: een rode cricket bal krijgt de voorkeur over een witte bal, omdat deze overdag beter te zien is. Gelukkig is Cricket Ball Red op een Bentley zowel overdag als ‘s nachts een geweldige kleur. Bentley Occasions van Pon Rotterdam heeft meerdere Bentley modellen in deze kleur beschikbaar. Met Cricket Ball Red laat Bentley zien dat luxe en sportiviteit hand in hand kunnen gaan.

Cricket ball red lakkleur

 

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x