De elektrische auto’s uit China BYD, steeds bekender in Nederland

BYD Auto is een Chinese automerk dat zich richt op de ontwikkeling van elektrische voertuigen. BYD is de afkorting voor Build Your Dream. Wij vinden het beste een vette naam en zien inmiddels steeds vaker de commercials voorbij komen. 

Over BYD auto’s

Het bedrijf is opgericht in 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste producenten van elektrische voertuigen ter wereld. Na jaren van succes in China en andere delen van de wereld, is BYD sinds 2021 actief in Nederland.

De uitrol naar Nederland was een grote stap voor het bedrijf, aangezien Nederland bekend staat om zijn ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en elektrisch rijden. BYD hoopt de Nederlandse consument te overtuigen van de voordelen van hun elektrische voertuigen, zoals een lagere totale kosten, een lagere impact op het milieu en een grotere flexibiliteit.

BYD’s verschillende automodellen op de Nederlandse markt BYD biedt een breed scala van elektrische voertuigen aan, variërend van personenauto’s tot vrachtwagens en bussen. Hieronder staan enkele van de populairste modellen auto’s.

De BYD ATTO 3

De BYD ATTO is een compacte en efficiënte elektrische auto die perfect is voor stedelijk verkeer. Met een rijbereik van meer dan 250 km en snellaadmogelijkheden, is de ATTO ideaal voor dagelijkse ritten. Het interieur is comfortabel en modern, met een grote touchscreen display en een uitstekend audiosysteem. Bovendien is de auto voorzien van de nieuwste veiligheidstechnologieën. De BYD ATTO is een uitstekende keuze voor zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar een milieuvriendelijke en praktische elektrische auto.

De BYD TANG

De BYD TANG is een elegante en krachtige elektrische SUV met een rijbereik van meer dan 400 km. Met zijn sportieve uitstraling, comfortabele interieur en geavanceerde technologieën, is de TANG een uitstekende keuze voor zowel particulieren als bedrijven. De auto is uitgerust met een snellaadmogelijkheid, waardoor u binnen enkele minuten weer op weg kunt zijn. De TANG is ook voorzien van de nieuwste veiligheidstechnologieën, waaronder adaptieve cruise control, lane-keeping assist en automatisch noodremsysteem. De BYD TANG is de perfecte combinatie van prestaties, luxe en duurzaamheid.

De elektrische Sedan BYD HAN

De BYD HAN is een prachtige en krachtige elektrische sedan met een rijbereik van meer dan 500 km. Het interieur is elegant en luxueus, met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. De HAN is uitgerust met snellaadmogelijkheden, waarmee u binnen een half uur weer 80% van de batterijcapaciteit kunt opladen. De auto is ook voorzien van de nieuwste veiligheidstechnologieën, waaronder adaptieve cruisecontrol, lane-keeping assist en automatisch noodremsysteem. De BYD HAN is de perfecte combinatie van luxe, prestaties en duurzaamheid en is een uitstekende keuze voor zowel particulieren als bedrijven.

BYD Nederland

BYD is een innovatief bedrijf met een duidelijk doel, het produceren van duurzame en schone voertuigen. Dit maakt BYD een interessante speler in de Nederlandse automarkt en we kijken uit naar meer van deze milieuvriendelijke auto’s.

 

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x