auto tips

De vetste auto’s voor mannen op het moment

Bijna elke man heeft er wel een zwak voor: auto’s. De ene man zal precies weten wat voor motor er in zit en hoeveel modellen een Audi A3 heeft. Anderen zullen net de merken herkennen, maar dat betekent niet dat ze niet van een mooie auto kunnen genieten. Als je in een gloednieuwe Mercedes zit zal elke mannenhart sneller gaan kloppen en als je een Ferrari voorbij ziet cruisen zal je de rode auto met een jaloerse blik nakijken. Om je nog even verder te laten dromen hebben wij de vetste auto’s op een rijtje gezet.

De oldschool Porsche 930

Over dit model kan je gerust zeggen: ‘oud maar goud.’ Het model is tijdloos en al decennialang een statussymbool voor sportieve sportauto’s. Deze auto is vooral populair bij de mannen die in de jaren 70 zijn opgegroeid. Zeker toen was de 930 de droom! Als je succesvol was en genoot van het leven had je een 930. De auto heeft de tand der tijd goed doorstaan en nog steeds zal je optimaal genieten in deze klassieker. Lees ons artikel over waarom Porsche zo speciaal is!

De klassieke Dodge Charger

Zelf heb ik altijd een zwak gehad voor echte muscle auto’s. Ook van de Dodge Charger kon ik nooit genoeg krijgen. De auto werd ooit bekend in de tv-serie The Dukes of Hazzard, maar vele jaren en modellen later en de Charger staat er nog altijd prachtig bij. Met zijn agressieve uiterlijk, sterk vermogen en opvallende uitstraling is de Charger een auto om niet te vergeten. Als je de auto echt optimaal wilt gebruiken kan je een driftcursus nemen op een circuit. Zo kan je de auto gebruiken zoals in de films!

De waanzinnige Ferrari Pista

In een lijstje met vette auto’s kan een Ferrari natuurlijk niet ontbreken. En wat voor een Ferrari. De Pista is één van de mooiste auto’s ooit gemaakt en overtreft elke mannendroom. Eerlijk is eerlijk, er is een kleine kans dat een van ons er ooit eentje zal hebben, maar dat mag de pret niet bederven. Dromen mag en dan is de Ferrari Pista een bolide die geen enkele fantasie te kort doet.

De tijdloze Ford Mustang

Er zijn maar weinig auto’s die zo’n tijdloze karakter hebben als de Mustang. Deze auto is zeker 50 jaar het gezicht van Amerikaanse muscle cars. Of we het nou hebben over de Mustang 1968 of de gloednieuwe 2019. Ze staan garant voor klasse en karakter en als je er mee over straat rijdt zullen er genoeg hoofden omdraaien om te kijken hoe jij wegscheurt.

Met dit lijstje heb je een mooi overzicht en misschien wel weer wat extra dagdromen. Sommige auto’s zoals de Ferrari Pista zijn bijna niet te krijgen. Maar een Dodge Charger of een Ford Mustang zijn vaak al voor een leuke prijs op te pikken. Let wel goed op, het zijn niet de zuinigste auto’s. Vaak worden deze auto’s dan ook gebruikt als een hobby auto. Wil je meer leuke tips, lijstjes of gewoon even wat mannenpraat? Kijk dan eens op mannenupdate.nl!

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x