auto dromen

Op zoek naar een nieuwe auto

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe auto of occasion, heb je ontzettend veel keuze. Het aanbod op internet is enorm. Er zijn dan ook verschillende plaatsen waar jij een nieuwe auto kunt kopen. Zo kun je terecht bij een particulier, die zijn eigen bolide aanbiedt. Deze biedt je vaak een goede prijs, maar je hebt geen garantie en weinig zekerheid. Ook autohandelaren bieden vaak scherpe prijzen. Maar ook hier geldt dat je vaak geen of weinig garantie hebt. Een onderliggend probleem of verborgen gebreken kunnen dan problemen op gaan leveren. Autobedrijven met BOVAG garantie bieden meer zekerheid. En ook autodealers kunnen je vaak goed helpen. 

Een betrouwbaar adres: de autodealer

Een autodealer is een goede plek voor het kopen van een auto. Je betaalt inderdaad wat meer voor de auto, maar krijgt hiervoor meer zekerheid en service. Het is dan ook niet gek dat de dealer onder autokopers wordt gezien als meest betrouwbare plek voor het kopen van een auto. Een dealer biedt dan ook verschillende voordelen. Zo heeft een dealer vaak jong gebruikte en betrouwbare auto’s van het merk waar jij naar op zoek bent. Een lage kilometerstand en een complete onderhoudsgeschiedenis is wat de auto jou biedt. Daarnaast kent de dealer het merk en type auto. Hij weet wat de zwakke punten zijn en waar de auto dus extra goed op gecontroleerd dient te worden. Zo kan hij jou garanderen dat de auto zijn geld zeker waard is. Daarnaast biedt een dealer vaak auto’s met een zeer compleet pakket aan garanties. Er zijn autodealers die zich gespecialiseerd hebben in één bepaald merk, maar ook dealers die zich richten op meerdere merken. Bij de autodealer in Emmen kun je bijvoorbeeld terecht voor veel verschillende merken en types. De medewerkers van dit bedrijf zijn allround opgeleid en volgen bijscholingen van diverse merken. Zo kunnen zij jou het best van dienst zijn. 

BOVAG garantie

Veel autobedrijven adverteren met het BOVAG logo. Dez zijn dan ook aangesloten bij BOVAG. BOVAG is een branche organisatie welke zich met mobiliteit bezig houdt. Bedrijven in deze branche kunnen het BOVAG keurmerk aanvragen. Hiervoor moeten zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Een autobedrijf met het BOVAG keurmerk biedt je dan ook wat extra zekerheid en een betere garantie. Bij het kopen van de auto heb je dan ook recht op deze BOVAG garantie van drie tot zes maanden. Vertoont de auto onderliggende gebreken binnen deze garantie, dan worden deze kosteloos door het autobedrijf hersteld. Dat geeft jou wat meer zekerheid.