Tips voor het schoonmaken van je auto

het af en toe schoonmaken van je auto is enorm belangrijk. Niet alleen om het uiterlijk van de auto mooi te houden maar ook om de prestaties van de auto op zijn top te houden. Dit is belangrijk omdat je auto dan langer doorgaat en minder slijt. Waardoor je er uiteindelijk ook meer voor terugkrijgt! Daarom geven we je graag de beste tips voor het schoonmaken van je auto! 

Zelf schoonmaken of laat je het doen?

Je moet goed nadenken over het feit of dat je het graag wilt laten doen of dat je graag het zelf wilt doen. Aan allebei zitten voor- en nadelen natuurlijk. Een paar voordelen van het zelf doen zijn onder andere dat je er geen geld aan uit hoeft te geven. Daarbij is het ook zo dat je niet vast zit aan openingstijden van bijvoorbeeld wasstraten. Ook heb je minder risico op krassen als je het goed aanpakt. De nadelen zijn natuurlijk wel dat je er zelf veel moeite in moet stoppen, dat je niet beschikt over alle middelen die ze bij de wasstraat wel hebben. Dat kan zorgen voor moeilijkheden bij het wassen en/of voor een slecht gewassen auto. Houd deze punten in je achterhoofd bij het beslissen of dat je je auto gaat laten wassen of dat je het zelf gaat doen.

Waar zou je je auto moeten laten schoonmaken

Het laten schoonmaken van je auto kan dus zorgen voor enorm veel gemak. Dit is enorm fijn omdat je jezelf dan kan richten op andere dingen! Zo kun je je auto bijvoorbeeld laten schoonmaken bij t’ vosje carwash. Dit is een professionele carwash waar je het niet alleen kan laten doen, maar ze bieden ook de mogelijkheid om je auto zelf schoon te maken met professioneel gereedschap zoals hogedrukreinigers. Ook heb je de keuze om je auto zelf te stofzuigen. Dit is natuurlijk ideaal voor mensen die de tools niet thuis hebben of als die tools simpelweg niet goed genoeg zijn. Het mooie is ook dat je dit allemaal kan laten doen voor een zacht prijsje en daarbij ook nog is sparen voor bijvoorbeeld gratis wasbeurten of lekkere kortingen!