ECRUISER: EEN STOERE MOTOR VOOR IEDEREEN.

Nu de hele transportwereld volledig inzet op groene energie lijkt de innovatie in deze sector niet meer te stoppen. Van de -inmiddels- klassieke elektrische step tot de elektrische eenwieler, het valt niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Een Ecruiser combineert het innoverende met het traditionele wat ervoor zorgt dat iedereen op een stoere futuristische motor kan beginnen rondrijden!

De chopper van de toekomst?

Bij de termen ‘Harley Davidson’ of ‘Chopper’ gaat er vermoedelijk al een belletje rinkelen bij menig motorliefhebber. De Ecruiser die verkrijgbaar is in Nederland bij

FastFuriousScooters.nl heeft een look die heel sterk beïnvloed wordt door deze twee iconen binnen de motorwereld. In combinatie met futurische looks en innovatieve technologie zorgt dit voor machines met een ‘breathtaking’ design. Deze transportparels van de toekomst kunnen dan ook weer op maat gemaakt worden naar jouw smaak!
Zorgeloos cruisen op de kustlijn.

Via de snelweg met een sportieve motor of lekker via binnenweggetjes met een vintage chopper die tot maximum 45 km/u gaat. De mogelijkheden zijn eindeloos geworden door de opmars van groene transportmiddelen, iets waar Ecruiser volledig op inzet. Er is dus voor ieder wat wils. Voor de waaghalzen zijn er de zware modellen die zich kenmerken door extreem koppelvermogen, dynamische acceleratie en sportief design. Voor degenen die het rustig aan willen doen maar toch die stoere look willen bewaren zijn er Ecruisers met een volledig geautomatiseerde koppeling die tot een beperkte snelheid gaan. Sommige modellen zijn zelfs zonder helmplicht! Ideaal voor een dagje aan de kust, zeker als je een ‘fatbike’-model hebt waarbij zand of bospaden geen probleem vormen!

Korte vs. grote afstanden.

Afhankelijk van jouw uiterlijke voorkeuren is het ook belangrijk om te kijken naar de technische specificaties van een model. Wil je enkel een voertuig voor korte afstanden zoals bij woon werkverkeer dan investeer je beter minder in de actieradius en meer in look. Ga je op avontuur en wil je lange reizen afleggen dan is een hoge actieradius dan weer wel een must. Terwijl Nederland reeds een waar ‘Walhalla’ is geworden met zijn vele snelle oplaadpunten zijn er ondertussen ook internationale reisroutes uitgestippeld voor elektrische motorreizigers. Deze routes zijn volledig afgestemd op de beschikbare laadpunten op de baan over de landsgrenzen heen. Hierdoor kan je zorgeloos jouw reis aanvatten.

Een leeuw op muizenvoetjes.
Niets zo heerlijk als op een zondagochtend met de motor naar de bakker te gaan voor wat ontbijtkoeken en koffie. Nu kan het dus zonder lawaai te maken waarvoor jouw buren je dankbaar zullen zijn!