Hoe word ik weer verliefd op mijn auto? 

Het net nieuw aanschaffen van een auto is ten eerste enorm duur maar zeker in de eerste maand(en) ben je echt verliefd op je auto. Je wilt er graag voor onnozele dingen mee rijden want je wilt aan iedereen je auto laten zien. Maar helaas gaat dit na een tijdje een beetje weg. Daarom geven we je nu de tips om weer verliefd te worden op je auto! 

Goed schoonmaken

Het goed schoonmaken en houden van je auto is essentieel bij het mooi vinden van je auto. Een mooie glimmende auto voelt fijner dan zo’n oude roestbak helemaal onder het vuil en modder. Zorg er daarom voor dat je je auto vaak schoonmaakt of laat schoonmaken. Denk hierbij ook aan de kleinste details zoals tussen de bekleding van je stoelen in. Vergeet ook niet om eventuele matjes en andere dingen in je auto eens goed te wassen. ALs je dit allemaal doet weet ik zeker dat je binnen no time weer een stuk liever in je auto rijdt.

Je auto laten wrappen

Een nieuw kleurtje op je auto is natuurlijk hartstikke vet! En zo kun je nog veel uitgebreider gaan dan alleen een kleurtje. Mocht jij alle teletubbies op je auto willen hebben is dat zelfs mogelijk. Je vraagt jezelf misschien af waarom je niet je auto gelijk in de goede kleur zou kopen dan. Dat is meestal niet zo slim omdat je auto’s in felle opvallende kleuren niet zo makkelijk kan verkopen als auto’s in neutrale kleuren. Zorg er daarom voor dat je je auto in het wit, grijs of zwart koopt en later laat wrappen als je dat wilt. Wil je bijvoorbeeld je audi laten wrappen? Doe dat wel bij een vertrouwd bedrijf omdat een auto echt gewrapt moet worden door een professional. 

Bodykits

Een bodykit op je auto is echt super vet. Zo heb je bijvoorbeeld widebodykits met een grote spoiler achterop die er echt voor zorgen dat je auto er zo veel mooier uitziet dan eerst. Dit zijn allemaal dingen die ervoor kunnen zorgen dat je weer van je auto gaat houden zoals je deed toen je hem voor het eerst kocht.