peugeot 2018

Nieuwe Peugeot 2008

In 2020 komt de nieuwe Peugeot 2008 uit. Deze nieuwe elektrische auto van Peugeot is niet de enige elektrische auto die zij in het assortiment hebben, maar het is wel de nieuwste in het assortiment. Een andere elektrische auto in het assortiment van Peugeot is de Peugeot E208.

Peugeot 2008

De Peugeot is al tijden een populaire auto van Peugeot, maar wordt opnieuw uitgebracht. Naast een normale versie komt er dus ook een elektrische versie van de auto op de markt. De nieuwe Peugeot 2008 is iets groter en langer dan de vorige versie van de auto en lijkt qua uiterlijk wat op de Peugeot 3008 en de Peugeot 508. Ook van binnen lijkt de auto wat op de andere versies. De normale versie van de auto komt in het begin van 2020 ongeveer op de markt, maar de elektrische rijders moeten nog iets langer wachten. Volgens verwachtingen komen de elektrische versies van de Peugeot 2008 later in 2020 uit. De Peugeot e-2008 heeft een accupakket van 50 kWh en een elektrische motor met een PK van 136.

Autoverzekeringen

Wanneer je een nieuwe auto aanschaft, zoals bijvoorbeeld de Peugeot e-2008, is het belangrijk om hier een goede autoverzekering bij af te sluiten. Er zijn een hoop verschillende autoverzekeringen op de markt en soms kun je door de bomen het bos niet meer zien. Via Autoverzekering.nl kun je verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Je kan dan kiezen voor een autoverzekering die het beste past bij jouw situatie en natuurlijk bij jouw nieuwe Peugeot e-2008. Op de site vindt je verzekeringen in allerlei soorten in maten en in allerlei verschillende prijsklassen. Je kan dus een goedkoopste autoverzekering kiezen wanneer je dat wil. Welke auto je dan ook hebt of wil gaan aanschaffen, op Autoverzekering.nl vindt je een hoop verschillende verzekeringen om af te sluiten voor jouw nieuwe auto.

Check hier 3 top andere elektrische auto’s. 

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x