autodromen auto dromen

Elektrische private leaseauto’s worden steeds populairder

Sinds de opkomst en doorontwikkeling van de elektrische auto rijden steeds meer mensen elektrisch. Het rijden van een elektrische auto is de afgelopen jaren populairder geworden vanwege de milieuvriendelijkheid en de grotere actieradius die de nieuwere modellen hebben. Echter, is het voor de meeste mensen nog steeds een dure aangelegenheid. Elektrische auto’s zijn namelijk behoorlijk kostbaar om aan te schaffen. Er is momenteel nog geen groot aanbod van tweedehands elektrische auto’s. Daarom biedt private lease hierin uitkomst.

Een elektrische auto private leasen

Wanneer je graag een elektrische auto wilt rijden maar op ziet tegen de hoge aanschafwaarde is private lease de ideale oplossing. Voor ieder budget is er wel een elektrische leaseauto beschikbaar. Van een kleine stadsauto tot een grote SUV er is aanbod genoeg! Bij een private leaseauto zijn zaken als afschrijving, allrisk verzekering, wegenbelasting, APK, onderhoud- en reparatie, pechhulp, schadeherstel en vervangend vervoer inbegrepen. Je weet dus precies waar je aan toe bent iedere maand. Het grote verschil ten opzichte van een leaseauto met verbrandingsmotor is dat je ook niet meer hoeft te tanken bij een elektrische auto. Het enige wat nog voor eigen rekening is zijn de verkeersboetes.

Alle elektrische private leaseauto’s vergelijken

Er zijn vele leasemaatschappijen die zich richten op elektrische private leaseauto’s.  De bekende uitdrukking “door de bomen het bos niet meer zien” is hier wel van toepassing. Private lease vergelijker Mijnprivatelease.com biedt hierin uitkomst. Voor jou worden alle private leaseauto’s op een rijtje gezet van betrouwbare leasemaatschappijen. In de handige vergelijker kun je bij brandstof; “elektrisch” selecteren en je krijgt het volledige aanbod van elektrische private leaseauto’s. Staat jouw gewenste elektrische auto ertussen? Klik dan op de goedkoopste prijs of op de auto van de leasemaatschappij die jou het meeste aanspreekt. Je wordt vervolgens automatisch doorverwezen naar de leasemaatschappij en kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.