Musthaves die niet in je auto mogen ontbreken

Onze auto´s brengen ons overal. We kunnen ons dan ook nauwelijks een leven meer zonder voorstellen. In de meest uiteenlopende weersomstandigheden rijden onze vierwielers ons trouw naar bestemming. Storm, sneeuw of op een zonnige dag, niets is te gek. De auto is het meest populairste vervoersmiddel en er zijn dan ook een aantal spullen die niet in de auto mogen ontbreken wanneer je onderweg bent. Ook zijn er aantal artikelen waar je wellicht niet snel aan denkt, maar die wel super handig zijn om te hebben!

Veilig op weg

Een autobestuurder is niet verplicht om veiligheidsartikelen in de auto te hebben liggen. Toch is het zeer verstandig om een veiligheidsvestje, gevarendriehoek, EHBO-doos en veiligheidshamer Uiteraard hoop je nooit in een situatie terecht te komen waarbij je deze spullen nodig hebt, maar zijn ze toch van groot belang mocht het wel nodig zijn. Ook het plaatsen van een telefoonhouder is een echte musthave. Helaas gebeuren er nog steeds te veel ongelukken door telefoongebruik in de auto. Met deze houder kan er echter toch getelefoneerd worden wanneer u onderweg bent maar wel op een veilige manier. Ook is het ideaal voor navigatie.

Musthaves bij verschillende weersomstandigheden

Nederland kent vier verschillende seizoenen. Zo staan we in de winter onze ruiten te krabben en worden we enkele maanden later verblind door de (ochtend)zon. Autoartikelen hoeven niet altijd duur te zijn, er zijn namelijk ook veel auto koopjes te verkrijgen. Zo zijn een ijskrabber, antivries ruitensproeiervloeistof  en ruitenontdooier goedkope musthaves voor weersomstandigheden beneden het vriespunt. Een trekker of doek mogen ook niet ontbreken voor de beslagen ramen in deze periode. Check ons artikel om te weten of jouw auto winterklaar is.  Voor de zonnige dagen is een zonnebril een must! Daarnaast zijn er ook handige hoezen voor op de vooruit die bescherming geven tegen de zon of juist tegen het vriezen.

Handige gadgets

Mocht je met pech langs de weg staan, wil je graag iemand kunnen bellen. Een lege telefoon kun je er tijdens een pechgeval dan zeker niet bij hebben. Gelukkig hoeven alle smartphone gebruikers zich hier geen zorgen meer om te maken dankzij de uitvinding van de autolader! Deze sluit je aan in de sigarettenaansteker en zo kun je tijdens het rijden je mobiel opladen. Klein deukje opgelopen? Dit kan altijd en is al snel gebeurt. Met de sterke zuignap van een autodeuk verwijderaar, trek je de deuk er echter gemakkelijk weer uit! Handig en kostenbesparend dus!

 

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x