sloopauto verkopen auto verkopen

Sloopauto verkopen Den Haag

Sloopauto verkopen Den Haag

Je wilt graag een sloopauto verkopen? Dan is het altijd even zoeken waar je dat het beste kunt doen. Niet iedereen staat te springen om een sloopauto. Is er sprake van zware schade? Bij De Nationale Sloopauto Ophaaldienst ben je aan het juiste adres. Wij halen de auto graag voor je op. We zijn echt gespecialiseerd in het opkopen van sloopauto’s. Wij weten precies hoe we jouw auto kunnen verkopen. Bij ons heeft jouw sloopauto nog waarde.

Alle sloopauto’s welkom

Het maakt echt niet uit wat voor sloopauto jij hebt in Den Haag. Wij zijn een universele inkoper. Of het nu een Franse, een Duitse, een Amerikaanse of een Europese is, wij zijn er voor je. Jij wilt je sloopauto in Den Haag verkopen? Neem zeker contact met ons op. Graag horen we dan een aantal gegevens van je. Bijvoorbeeld het merk en het type van de auto. Graag zien we ook een aantal foto’s. Dan kunnen we al een globale inschatting van de waarde maken.

Akkoord met het bod?

Als wij duidelijk hebben wat jouw sloopauto nog ongeveer waard is, dan doen we een bod. Natuurlijk ben je niet verplicht om hier in mee te gaan. Ga je echter akkoord, dan maken we direct een afspraak met je. Wij zorgen voor het transport van je sloopauto in Den Haag en omstreken. Dit gebeurt bij ons helemaal gratis.

Sloopauto binnen 24 uur ophalen

Je wilt jouw sloopauto in Den Haag en omstreken eigenlijk al zo snel mogelijk kwijt? In de meeste gevallen kunnen wij al binnen 24 uur bij jou op locatie zijn. Wij weten in deze regio overal de weg. Of het nu de Vruchtenbuurt of bij het Zuiderpark is, neem contact op en wij komen snel bij jou langs om de auto op te halen. Bij de overdracht krijg je van ons direct een contante betaling. Ook overhandigen we je een vrijwaringsbewijs voor de verzekering. Zelf het afmelden voor de wegenbelasting wordt door ons voor je geregeld.