Tesla

Transformers in real life: deze update van Tesla is hilarisch

Als je een goed geintje wel kan waarderen, dan zal je de laatste update van elektrische autofabrikant Tesla zeker op waarde schatten. De tech-giganten hebben er namelijk voor gezorgd dat je auto kan praten. Althans, jij praat en voor de buitenwereld lijkt het of de auto praat. Real Optimus Prime shit, right!?

De nieuwe megafoonfunctie is sinds een tijdje ook beschikbaar in Nederland, mits je de vierwieler even een systeemupdate laat uitvoeren. Let wel op, het is alleen beschikbaar voor de uitvoeringen waar externe speakers op zitten. Het mooiste is dat de wagen je stem laat horen, maar dan een aantal tonen lager. Daarom klink je ook echt als Optimus Prime. We kunnen niet wachten op alle pranks die met deze nieuwste functie worden uitgehaald.

Gratis marketing voor Tesla met deze megafoon

Natuurlijk kan de update ook handig zijn. Bijvoorbeeld wanneer je op iemand staat te wachten op een parkeerplaats vol auto’s of wanneer je iemand wil voorlaten. Maar de verwachting is dat het internet binnen no-time vol staat met filmpjes waarin de functie voor hele andere dingen wordt gebruikt. Check bijvoorbeeld deze video’s al. Lachen geblazen!

https://www.youtube.com/watch?v=RhwQdXG97b0