Veel Gestelde Vragen Over Luchthavenparking Beantwoord

Luchthavenparking kan soms erg verwarrend zijn en als een echt mijnveld om te navigeren aanvoelen met zo veel verschillende opties waarbij de meeste van hen erg gelijkaardig zijn in concept.

 

De beste parking deals kunnen online gevonden worden dus maak daar gebruik van en houd je ogen open om het beste plaatsje te boeken op voorhand. In verzachtende omstandigheden is er ook altijd een optie om je boeking tot 24 uur voor de aangegeven aankomsttijd te annuleren als je trip ook geannuleerd wordt. Je kan ook een terugbetaling krijgen voor je luchthavenparking.

 

Dezelfde situatie geldt als je vlucht wat vertraging heeft – je kan gewoon voor extra parkeertijd betalen. Als je onverwacht vertraging hebt, en je auto voor een langere periode daar moet laten, zal de auto parking blij zijn om nog de hele tijd op je wagen te letten tot jij terugkeert.

 

Niet iedereen heeft in het verleden ooit een valet parking gebruikt. De meest voorkomende vraag is wie je sleutels zal bijhouden nadat de auto geparkeerd is? Het antwoord op deze vraag hangt af van welke auto parking of luchthaven parking optie jij hebt gekozen. Luchthaven parking zal je sleutels bijhouden als jij parkeert (buiten de luchthaven) en jij kan je sleutels bijhouden als je op de luchthaven zelf parkeert.

 

Hoewel ze vaak gelinkt worden aan landingsbanen en gates, ligt luchthaven parking vaak apart van de terminal. De reis duurt niet langer dan 10 minuten maar reizen met bagage kan misschien een probleem zijn maar je kan vaak een transfer tussen de parking en de terminal aanvragen. Afhankelijk van de vluchtdetails en hoeveel tijd je hebt om naar het vliegtuig te gaan, kan je vragen aan iemand om je te assisteren en je naar de terminal te brengen waar je naartoe moet om te vliegen. Ons personeel is hier om transport te bieden en op je bagage te letten

 

Als je geboekt hebt via het website formulier moet je de instructies volgen die op je boeking bevestiging staan. Je kan je weg vinden naar de luchthaven auto parking door de aanduiding te volgen en je auto te parkeren in de parkeerzone die je op voorhand gekozen hebt.

 

Als je assistentie nodig hebt op voorhand voor de luchthavenparking, kan je ons contacteren op www.eazzypark.nl!